Beställ produkt i shopen 

eller e-post: info@akuzonmassage.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

Månadens produkt

November 2014

Relaxation Bath Salts

Två matskedar i badet = total avslappning. Med bland annat hudvårdande havssalt från Döda havet och ljuvlig lavendel för att ge dig en badupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer >>

2014-11-01
 
 

Oktober 2014

ALOE JOJOBA Shampoo & Balsam

Hur var det förr?

Riskfylld renhet
Hela grejen med att tvätta sig ansågs länge farligt och särskilt riskabelt var det att blöta huvudet, tyckte man ända in på 1800-talet. På landsbygden tvättade man håret bara om det var absolut nödvändigt, och det var det sällan, särskilt inte i Norden under vinter-
halvåret. De vattenfria medel...   Läs mer från länken ovan ...

2014-10-06

 

 Köp här 

 

September 2014

Aloe Heat Lotion

2014-09-01

Har du också börjat ett nytt, mer aktivt liv efter semestern? Känns det i kroppen?...   Läs mer

Augusti 2014

Forever Daily

2014-08-01

Två tabletter ger dig dagsbehovet av 12 viktiga vitaminer. Men Forever Daily innehåller även 8 mineraler samt vår egen frukt- och grönsaksblandning...  LÄS mer här

Juli 2014

Aloe Moisturizing Lotion

2014-07-01

Den tillför extra mycket fukt, tack vare aprikoskärneolja, jojobaolja och kamomillextrakt. Lotionen innehåller kollagen och elastin som båda gör huden spänstig, samt vårdande vitamin E...   Läs mer ...

Juni 2014

Aloe Vera Gelly

2014-06-01

Sommaren står för dörren med allt vad det innebär. Sköna, lata semesterdagar i stekande sol, men också bitska insekter och brännässlor som lurar i gräset. Vad kan väl då vara bättre att välja än vår fantastiska Aloe Vera Gelly till månadens produkt i juni.

Läs om Gelly - HÄR

Månadens Aloe vera produkt

klicka HÄR 

En STOR gåva 
från ett litet bi

Moder natur har ett oändligt stort utbud av produkter i sitt skafferi. En av naturens varor tillverkas av små och ivrigt arbetande varelser. Dessa fantastiska uppfinnare bidrar med huvudingrediensen till månadens produkt; Aloe Propolis Creme

Bin är innovativa små djur. De ger oss inte bara välsmakande honung och royal gelly, bikupan innehåller fler skatter än så. För att skydda sitt hem mot eventuella angrepp tillverkar bina en kletig massa som ibland kallas bikitt, men som de flesta känner igen under namnet propolis. Namnet kommer från grekiskans Pro polis, ”före staden”.

Propolis består av över 300 ämnen, bland annat växternas kroppsfjäll, bivax, eteriska oljor, pollen och aminosyror. Den har använts flitigt av människan i årtusenden för sina härliga egenskaper.  

Aloe P­ropolis Creme är en av våra populäraste produkter och det är inte så konstigt. Med sina mjukgörande egenskaper är den en utmärkt kräm för torr hud över hela kroppen. Den honungsdoftande Aloe Propolis Creme är även fuktighetsbevarande, har en riktigt krämig konsistens och passar alla hudtyper. Nu när vintern närmar sig med kyla och vind är det skönt att kunna vårda huden när den blir torr.   
 

 

Tips!

Det är lätt att glömma bort att fossingarna också vill ha en inpackning då och då. Smörj in de generöst med Aloe Propolis Creme, trä på ett par sockar och låt de sitta kvar under natten. När dagen gryr torkar du av eventuella rester av krämen med en handduk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Februari - Huden 

 

 

En kärleksförklaring till din hud!

Sonya Skin Care Collection är en avancerad hudvårdsserie baserad på Aloe vera som vårdar din hud och hjälper den att behålla sin lyster och fräschör.

Läs om produkterna från katalogen

 

Kul fakta om din hud

  • Kroppens största organ
  • Ca 2 kvadratmeter stor hos en vuxen person
  • Väger ca 4 kg
  • Tjockleken varierar mellan 1,5 och 4 mm
  • Huden byts ut en gång i månaden

Lifestyle - November    Läs här


 Läs om fler produkter i Produktkatalogen HÄR